Aktuality

Kontakt

Adresa Domu s peč. službou
Černíkova 965
Bojkovice
Tel.: 572 625 118

Oslava 25. výročí DPS 1 Černíkova

22.08.2019

Oslava 25. výročí DPS 1 Černíkova

 

 

                    22. 8. 2019 se konala oslava k 25. výročí vzniku budovy DPS 1 v ulici Černíkova.Budova byla otevřena v roce 1994, tehdy ještě jako Penzion – domov pro důchodce. 1. 1. 2005 vznikla rozhodnutím Zastupitelstva města Bojkovice příspěvková organizace Domov - penzion pro důchodce a DPS Bojkovice. K dnešnímu dni máme 62 klientů, kteří bydlí v 57 bytech. Najdeme zde i takové klienty, kteří zde bydlí již od samého začátku, co se budova otevřela. Věříme, že se všem pobyt u nás líbí a cítí se zde jako doma.

        Tentokrát jsme oslavu výročí pojali jako zahradní, setkali jsme se na prostranství před budovou DPS 1. Sešlo se nás hodně, jak klienti z DPS 1 , tak z DPS 2, zaměstnanci a jako hosté nás svou přítomností poctili starosta města pan Mgr. Petr Viceník a místostarostka paní Dagmar Peřestá.

        Na úvod nás přivítala ředitelka organizace paní Marie Miškóciová, řekla nám pár milých slov a přivítala všechny přítomné. Poté se slova ujal pan starosta a ten nás po svém projevu seznámil i s tím, co Město Bojkovice, jako náš zřizovatel, pro naši budovu chystá v rámci oprav. Doufejme, že vše dopadne podle plánů a klienti budou spokojeni.

 

            I když před začátkem akce z nebe spadlo pár kapek deště, nikoho to nezaskočilo, protože nás jinak po celou dobu provázelo krásné počasí.

K tanci, zpěvu a poslechu nám hrál p. Mareček na harmoniku.

Za občerstvení děkujeme výboru obyvatel, organizaci a taky panu Jarolímovi, který pro naše klienty a hosty připravil výborné klobásy.

 

Všem, co s námi přišli oslavit krásné čtvrtstoletí DPS 1, moc děkujeme a věříme, že si den náramně užili a mají na co vzpomínat.

Ke stažení

Fotogalerie